Tegenwoordig doet de Sint zijn aankopen veelal online, en wij zijn blij dat wij hem daarbij kunnen helpen! We hebben onze shop gevuld met de mooiste cadeaus! Van leuke schoencadeautjes onder de 10 euro (zie ook onze blog) tot bijzondere cadeaus voor Sinterklaasavond, je vindt het allemaal bij De Oude Speelkamer.

Inpakservice
De Sint hoeft de cadeautjes alleen maar te bestellen en wij zorgen voor de rest! We bieden gratis inpakservice (uiteraard met een mooi sinterklaaspapier) en we streven er naar de kadootjes dezelfde dag nog te verzenden! Wil je verzekerd zijn van een zak vol presentjes op 5 december? Bestel dan uiterlijk zaterdag 2 december 2017 voor 14 uur.

Alle cadeaus bij De Oude Speelkamer zijn hip, duurzaam en vaak ook met een vleugje van vroeger. Uiteraard met kwaliteit van vandaag! ​Hieronder hebben wij een kleine voorselectie gemaakt van cadeaus voor in de schoen of surprise (tot 10 euro) en de meer bijzondere cadeaus voor pakjesavond.


Weergave:


Bezig met laden...

Sinterklaas
Pepernoten, strooigoed, pieten, stoomboot, sinterklaasliedjes, schoen zetten, surprises en natuurlijk een zak vol met cadeautjes! Deze dingen zijn onlosmakelijk verbonden zijn aan de Sinterklaastijd. Wanneer wij terugdenken aan onze eigen kindertijd, dan voelen we de spanning weer van deze bijzondere en leuke tijd van het jaar! Verlanglijstjes maakten we door urenlang te bladeren en te knippen in de grote en dikke speelgoedboeken. Zo ontstond een lijstje vol met zeer gewenste kado's. Op 5 december klopte ons hart vol verwachting.... Zou de Sint langskomen en wat zit er in de zak?

0
Onbeperkt

Inschrijven nieuwsbrief

Ben je ook zo gek op nostalgie en jeugdsentiment en wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes van De Oude Speelkamer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Over De Oude Speelkamer

Bij De Oude Speelkamer vind je retro speelgoed en kinderkamer accessoires. De meest prachtige producten uit binnen- en buitenland. Allemaal voorzien van een tikkeltje nostalgie en jeugdsentiment. Een feest der herkenning! Super om hier een cadeautje uit de oude doos op de kop te tikken. Lees meer over De Oude Speelkamer achter de schermen op ons Blog DOS & US.
 

Contact

• stuur een e-mail
• bel +31 (0) 85 0516 828
• vul het contactformulier in

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel