Menu

Verzenden en betalen

Betalen
Bij online shoppen staat veiligheid voorop. Je kunt bij ons daarom kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

- iDEAL
- Bancontact / Mister Cash
- PayPal
- Sofort Banking
- KBC/CBC Payment
- Belfius
- Creditcard
- Overboeking*


* Bij een betaling via overboeking kan het een paar werkdagen duren voordat wij je betaling binnen hebben. Je order wordt pas verstuurd op het moment dat wij je betaling ontvangen hebben. Je moet dan dus rekening houden met een langere levertijd.

Verzending binnen Nederland

Pakketten in Nederland verzenden wij via Fietskoeriers.nl, omdat wij het belangrijk vinden dat onze pakketjes op een duurzame manier bezorgd worden. Fietskoeriers.nl is de duurzaamste en meest klantvriendelijke pakketbezorger van Nederland. Alle pakketjes die in de stad bezorgd moeten worden, worden namelijk met groengasauto’s afgeleverd in een hub aan de rand van de stad en van daaruit op de fiets bij je thuisbezorgd. Voor alle bezorgingen buiten de stad, worden de groengasauto’s ingezet. Door de combinatie van het inzetten van duurzame vervoersmiddelen, het slimme logistieke netwerk en het persoonlijke contact met ontvangers zorgen we er met zijn allen voor dat pakketjes zo veel mogelijk in één keer bezorgd worden. Op die manier beperken we de uitstoot van CO2 per pakketje tot een minimum.

Pakketjes die via Fietskoeriers worden verzonden kunnen snel worden bezorgd. Binnen 48 uur (tenzij anders vermeld) en soms zelfs al dezelfde dag! De bezorging vindt standaard plaats op werkdagen tussen 18:00 uur en 22:00 uur. Je ontvangt van te voren een berichtje van de Fietskoerier met het verwachte bezorgmoment. Ben je niet thuis? Dan kun je via de klantenservice van Fietskoeriers.nl, al vóórdat de bezorger voor een dichte deur komt te staan, een nieuwe bezorgafspraak maken. Zo kun je bijvoorbeeld een nieuwe bezorgdatum afspreken of een ander adres opgeven. Handig toch? De klantenservice is van 08:00 uur tot 22:30 uur te bereiken via WhatsApp, live chat en telefoon. Ben je niet thuis om een pakket aan te nemen, dan kan het bij de buren afgeleverd worden. Lukt dat niet, dan volgen er nog 2 bezorgpogingen op andere dagen.

Kijk voor meer informatie op Fietskoeriers.nl.


Verzending buiten Nederland

Bij een zending naar het buitenland bezorgt PostNL tot in Nederland. Daarna wordt het pakket overgedragen aan de reguliere postbezorging in het betreffende land. Ben je niet thuis om een pakket aan te nemen, dan volgen er nog 2 bezorgpogingen op andere dagen. Daarna wordt de bestelling weer naar ons geretourneerd. Vergeet niet om je telefoonnummer bij de bestelling te vermelden, zodat er contact met je opgenomen kan worden indien nodig.

Artikelen met een langere levertijd
Wanneer er bij je bestelling artikelen zitten met een langere levertijd, dan wordt dit altijd vermeld. Wij verzenden dan je volledige bestelling op het moment dat deze compleet is. Heb je de andere artikelen eerder nodig, neem dan even contact met ons op.

Administratie- en verzendkosten
Wij hanteren een vast tarief voor de administratie- en verzendkosten van € 5,95 voor zendingen binnen Nederland en € 8,50 voor België. Bestellingen uit Nederland en België met een orderbedrag van meer dan € 75,- worden gratis verzonden.

Order- en verzendbevestiging per e-mail
Van elke afgeronde bestelopdracht krijg je een automatische orderbevestiging per e-mail. De orderbevestiging is geen betaalbewijs, maar geeft alleen aan dat de bestelprocedure succesvol is doorlopen en dat wij je order goed hebben ontvangen. Na ontvangst van de betaling volgt een betaalbevestiging. Zodra je bestelling ter verzending is aangeboden ontvang je een bericht met de track & trace code. Een enkele keer worden deze automatische bevestigingen tegengehouden door het spamfilter, dus heb je niets ontvangen, check dan eerst even je spambox.

© 2017 Copyright - De Oude Speelkamer (onderdeel van Feelgood webstores) - Alle rechten voorbehouden. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze webshop zo goed mogelijk beleeft.