Menu

Verzenden en betalen

Betalen
Bij online shoppen staat veiligheid voorop. Je kunt bij ons daarom kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

- iDEAL
- Bancontact / Mister Cash
- PayPal
- Sofort Banking
- KBC/CBC Payment
- Belfius
- Creditcard
- Overboeking*


* Bij een betaling via overboeking kan het een paar werkdagen duren voordat wij je betaling binnen hebben. Je order wordt pas verstuurd op het moment dat wij je betaling ontvangen hebben. Je moet dan dus rekening houden met een langere levertijd.

Voor overschrijvingen kun je de volgende gegevens gebruiken:

IBAN-nummer: NL 16 KNAB 0254 9649 90
BIC/SWIFT-nummer: KNABNL2H


Verzending binnen Nederland
Wanneer je een bestelling via onze webwinkel hebt geplaatst, sturen we deze binnen 1-2 dagen naar je toe via PostNL, tenzij anders vermeld. In Nederland bezorgt PostNL in de 98% van de gevallen op de volgende werkdag en op zaterdag. Ben je niet thuis om een pakket aan te nemen, dan kan het bij de buren afgeleverd worden. Lukt dat niet, dan volgen er nog 2 bezorgpogingen op andere dagen. Daarna is je bestelling af te halen op het dichtstbijzijnde PostNL punt. Je ontvangt daarvan een bericht in de brievenbus. Wij kunnen een pakket ook af laten leveren bij een PostNL afhaalpunt. Je kunt dit aangeven bij de verzendopties. Bestellingen die niet bezorgd kunnen worden of direct al worden afgeleverd bij een PostNL afhaalpunt worden daar gedurende twee weken bewaard. Daarna worden ze naar ons terug gezonden.

Verzending buiten Nederland
Bij een zending naar het buitenland bezorgt PostNL tot in Nederland. Daarna wordt het pakket overgedragen aan de reguliere postbezorging in het betreffende land. Ben je niet thuis om een pakket aan te nemen, dan volgen er nog 2 bezorgpogingen op andere dagen. Daarna wordt de bestelling weer naar ons geretourneerd. Vergeet niet om je telefoonnummer bij de bestelling te vermelden, zodat er contact met je opgenomen kan worden indien nodig.

Artikelen met een langere levertijd
Wanneer er bij je bestelling artikelen zitten met een langere levertijd, dan wordt dit altijd vermeld. Wij verzenden dan je volledige bestelling op het moment dat deze compleet is. Heb je de andere artikelen eerder nodig, neem dan even contact met ons op.

Administratie- en verzendkosten
Wij hanteren een vast tarief voor de administratie- en verzendkosten van € 4,95 voor zendingen binnen Nederland en € 6,95 voor België. Voor andere landen in Europa is het verzendtarief € 10,95. Bestellingen uit Nederland en België met een orderbedrag van meer dan € 75,- worden gratis verzonden.

Order- en verzendbevestiging per e-mail
Van elke afgeronde bestelopdracht krijg je een automatische orderbevestiging per e-mail. De orderbevestiging is geen betaalbewijs, maar geeft alleen aan dat de bestelprocedure succesvol is doorlopen en dat wij je order goed hebben ontvangen. Na ontvangst van de betaling volgt een betaalbevestiging. Zodra je bestelling ter verzending bij PostNL is aangeboden ontvang je een bericht met de track & trace code. Een enkele keer worden deze automatische bevestigingen tegengehouden door het spamfilter, dus heb je niets ontvangen, check dan eerst even je spambox.

© 2017 Copyright - De Oude Speelkamer (onderdeel van Feelgood webstores) - Alle rechten voorbehouden. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze webshop zo goed mogelijk beleeft.