Merken /

Nieuwe schoolplaten

Schoolplaten van toen, in een nieuw jasje
Toen wij de retro schoolplaten van Nieuweschoolplaten voorbij zagen komen, konden wij niet anders dan meteen heel enthousiast worden. Een perfecte aanvulling in ons assortiment kinderkameraccessoires en woonaccessoires. De nieuwe schoolplaten zijn creatief, decoratief en educatief.Weergave:


Bezig met laden...

Schoolplaten, weer helemaal hip
De schoolplaten van Nieuweschoolplaten zijn dus, zoals de naam al doet vermoeden, helemaal nieuw, maar hebben een vintage look. Ze worden gedrukt met eco vriendelijke inkt en daarna gelamineerd om ze mooi te houden. De schoolplaten worden geleverd inclusief houten stokken die zijn afgewerkt met een dun laagje natuurlijke olie. En, net zoals dat vroeger ook zo was, aan de achterzijde vind je een lichtblauw lintje, waarmee je de opgerolde poster dicht kan binden.

Verschillende thema’s
Stoere dinosaurussen, zeldzame vlinders, een verzameling kruiden, een landkaart van Nederland met daarop alle provincies en het ABC natuurlijk in ouderwets schrijfschrift. Leuke thema’s voor verschillende ruimten in huis geschikt. Waar komt jouw nieuwe schoolplaat te hangen?

 

Inschrijven nieuwsbrief

Ben je ook zo gek op nostalgie en jeugdsentiment en wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes van De Oude Speelkamer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Over De Oude Speelkamer

Bij De Oude Speelkamer vind je retro speelgoed en kinderkamer accessoires. De meest prachtige producten uit binnen- en buitenland. Allemaal voorzien van een tikkeltje nostalgie en jeugdsentiment. Een feest der herkenning! Super om hier een cadeautje uit de oude doos op de kop te tikken. Lees meer over De Oude Speelkamer achter de schermen op ons Blog DOS & US.
 

Contact

• stuur een e-mail
• bel +31 (0) 85 0516 828
• vul het contactformulier in

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel