Menu

Voorlees- en prentenboeken

Met onze nostalgische voorlees- en prentenboeken haal je een beetje van je eigen jeugdsentiment terug in huis. Een verhaaltje voorlezen uit deze voorleesboeken is dan ook extra leuk! Heerlijk toch, nog even een klein verhaaltje voor het slapengaan of een fijn rustmomentje midden op de dag? Voorlezen zorgt voor verbondenheid en fijne herinneringen!

Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren

Alleen de allerleukste voorleesboeken en prentenboeken

Perfecte boeken om voor te lezen zijn de Gouden Boekjes. Een reeks nostalgische kinderboeken met herkenbare verhaaltjes voor peuters en kleuters. De meeste verhaaltjes zijn door Nederlandse auteurs bewerkt naar hun Amerikaanse voorbeeld, Little Golden Books. Wereldwijd zijn er meer dan 1.500 Gouden Boekjes verschenen die in totaal meer dan 3 miljard keer zijn verkocht. Wie is er niet uit voorgelezen? Op en top nostalgie! Maar we hebben nog meer fantasievolle voorleesboeken met fijne verhaaltjes voor het slapen gaan.

Jouw nieuwe voorleesboek supersnel in huis

Al onze voorleesboeken zijn direct uit voorraad leverbaar. Bestel je op werkdagen voor 21.00 uur, dan kun je zelfs de volgende dag al beginnen met voorlezen! Ook handig als je nog snel een cadeautje wilt bestellen.

© 2017 Copyright - De Oude Speelkamer (onderdeel van Feelgood webstores) - Alle rechten voorbehouden. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze webshop zo goed mogelijk beleeft.