Menu

Boeken

Denk je aan kinderboeken van vroeger, dan denk je aan de boeken van Dick Bruna, de avonturen van Pippi Langkous of de prachtige prenten van Richard Scarry. Maar ook de Gouden Boekjes vond je in elke boekenkast. De kinderboeken van vroeger zijn nog steeds geweldig leuk én bij De Oude Speelkamer uiteraard nog steeds verkrijgbaar. Veel (voorlees)plezier!

Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren

Nostalgische kinderboeken

Voorlezen begint al vanaf de babytijd. Er is dan nog bijna geen sprake van lezen, maar meer van plaatjes kijken en woordjes zeggen. Toch is deze fase ontzettend belangrijk voor de ontwikkeling. Daarnaast is het ontzettend gezellig en leuk, zowel voor kinderen als voor de ouders. In de leeftijd van 2 tot 5 worden kinderen regelmatig voorgelezen. Het is in deze fase ook erg leuk om boekjes te zoeken die passen bij aansluitende dagelijkse thema's. Als kinderen wat ouder worden, zijn de avonturenboeken erg spannend. Ze kunnen het dan zelf lezen, maar voorlezen blijft ook voor deze leeftijdsgroep nog erg leuk. Zeker uit onze kinderboeken van vroeger!

Jouw kinderboeken supersnel in huis

Alle kinderboeken in onze webshop zijn direct uit voorraad leverbaar. Bestel je op werkdagen voor 21.00 uur, dan kun je zelfs de volgende dag al beginnen met (voor)lezen!

© 2017 Copyright - De Oude Speelkamer (onderdeel van Feelgood webstores) - Alle rechten voorbehouden. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze webshop zo goed mogelijk beleeft.