Merken /

WaytoPlay

WaytoPlay: De flexibele autobaan van rubber

In 2003 bedacht Sybren Jelles WaytoPlay en liet een prototype maken om aan zijn zoon Joep cadeau te doen. De rubber baandelen zijn flexibel zodat je ze over en op alles kunt leggen. Een deurdrempel neemt WaytoPlay met gemak. Bovendien geeft het rubber veel grip dus je raakt niet in de slip. Je kunt overal met WaytoPlay spelen: binnen en buiten! Over gras, op de rotsen, in het zand of door de kamer van je zus. Gewoon, omdat het kan. Je kunt er overheen lopen, leg de baan in de sneeuw of op een heet strand. De baan kan alles hebben en gaat jaren mee, en dat is de bedoeling ook.

​Het rubber is zo stevig dat het een leven mee gaat. Met al het andere speelgoed dat je hebt, bouw je een eigen wereld met vliegvelden, treinbanen, huizen, bomen, bruggen of bergen. De flexibele autobaan combineert met ieder ander speelgoed, maakt alles wat je al hebt nog leuker om mee te spelen en prikkelt de fantasie.


Weergave:


Bezig met laden...

 

Inschrijven nieuwsbrief

Ben je ook zo gek op nostalgie en jeugdsentiment en wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes van De Oude Speelkamer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Over De Oude Speelkamer

Bij De Oude Speelkamer vind je retro speelgoed en kinderkamer accessoires. De meest prachtige producten uit binnen- en buitenland. Allemaal voorzien van een tikkeltje nostalgie en jeugdsentiment. Een feest der herkenning! Super om hier een cadeautje uit de oude doos op de kop te tikken. Lees meer over De Oude Speelkamer achter de schermen op ons Blog DOS & US.
 

Contact

• stuur een e-mail
• bel +31 (0) 85 0516 828
• vul het contactformulier in

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel