Niet goed? Geld terug!
Wij behandelen je bestelling en levering daarvan met uitermate veel zorg. Mocht een ontvangen artikel desondanks niet aan je verwachtingen voldoen, dan kun je het binnen 14 dagen na ontvangst retourneren zonder opgaaf van reden. Je dient het artikel direct na ontvangst te controleren op eventuele beschadigingen of gebreken. Het artikel dient in originele staat en in de originele verpakking  geretourneerd te worden volgens de instructies die je ontvangt na het aanmelden van je retour via onderstaand formulier. Na ontvangst van je retour boeken wij het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele verzendkosten, uiterlijk binnen 14 dagen terug. De portokosten van de retournering zijn voor rekening van de koper, behalve als er iets mis is met het artikel of bij verkeerd geleverde artikelen. Alle aangeboden artikelen worden in onze webwinkel zo volledig mogelijk beschreven en zo waarheidsgetrouw mogelijk getoond. Foto’s en dus ook kleuren kunnen echter afwijken van de werkelijkheid.

Hoe kun je retourneren?
Ga naar onderstaand retourformulier om je retour aan te melden. Na het invullen van het formulier ontvang je van ons het retouradres. Bewaar altijd de track & trace code tot je retour volledig is afgehandeld!    


RETOURFORMULIER


Bestellen van een vervangend artikel bij een retour
Wil je een artikel ruilen? Hanteer dezelfde procedure als bij een retournering en bestel het artikel opnieuw via onze website. 

Vragen of klachten?
Stuur ons een bericht en wij antwoorden zo spoedig mogelijk

Zie ook onze klachtenregeling.
 

Inschrijven nieuwsbrief

Ben je ook zo gek op nostalgie en jeugdsentiment en wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes van De Oude Speelkamer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Over De Oude Speelkamer

Bij De Oude Speelkamer vind je retro speelgoed en kinderkamer accessoires. De meest prachtige producten uit binnen- en buitenland. Allemaal voorzien van een tikkeltje nostalgie en jeugdsentiment. Een feest der herkenning! Super om hier een cadeautje uit de oude doos op de kop te tikken. Lees meer over De Oude Speelkamer achter de schermen op ons Blog DOS & US.
 

Contact

• stuur een e-mail
• bel +31 (0) 85 0516 828
• vul het contactformulier in

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel