Bekijk alles in Speelgoed!
En kijk toch eens wat een jeugdsentiment! Speelde jij hier vroeger ook mee? De Oude Speelkamer verzamelt voor jou alle speelgoedklassiekers van vroeger voor kinderen van nu en uiteraard in de kwaliteit van nu.

 


Weergave:


Bezig met laden...

Retro speelgoed
Nieuw speelgoed laat oude tijden herleven! Speelgoed van vroeger is niet alleen leuk, maar ook nog eens erg leerzaam. Het stimuleert de fantasie en creativiteit en laat ruimte over voor de verbeelding. Spelen zoals spelen bedoeld is. Veel van het speelgoed waar vroeger mee gespeeld werd, wordt nog steeds gemaakt. Bij De Oude Speelkamer zetten we al dat leuke speelgoed weer bij elkaar in onze nostalgische webshop.

Degelijk houten speelgoed, die rieten poppenwagen of de magische speelboom van vroeger. Waar is dat allemaal toch gebleven? Dat vragen veel mensen zich af. Vaak is het al lang weer weggedaan of doorgegeven aan iemand anders. Zo jammer! Maar gelukkig is daar De Oude Speelkamer, waar je alle jeugdherinneringen weer terug vindt. Van bromtollen tot blokken en trekfiguren. Zo kun je deze generatie kinderen laten spelen met speelgoed van vroeger. De vaak eenvoudige vormen en het simpele kleurgebruik zorgen ervoor dat het speelgoed nog steeds in de smaak valt.

0
Onbeperkt

Inschrijven nieuwsbrief

Ben je ook zo gek op nostalgie en jeugdsentiment en wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes van De Oude Speelkamer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Over De Oude Speelkamer

Bij De Oude Speelkamer vind je retro speelgoed en kinderkamer accessoires. De meest prachtige producten uit binnen- en buitenland. Allemaal voorzien van een tikkeltje nostalgie en jeugdsentiment. Een feest der herkenning! Super om hier een cadeautje uit de oude doos op de kop te tikken. Lees meer over De Oude Speelkamer achter de schermen op ons Blog DOS & US.
 

Contact

• stuur een e-mail
• bel +31 (0) 85 0516 828
• vul het contactformulier in

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel