Sinterklaas /

Sinterklaasavond

Hoort wie klopt daar...?
En dan is het zo ver... 5 december: Sinterklaasvond! Alles is ingekocht, de zak is gevuld! De buurman klopt op de voordeur, er klinkt geritsel in de schoorsteen, er loopt een spoor van pepernoten naar de grote zak met pakjes van Sinterklaas. De kindersnoetjes staan vol verwachting en spanning van wat komen gaat. Voor ons volwassenen overheerst vaak het gevoel van jeugdsentiment: herinneringen ophalen aan die fijne avonden vroeger thuis, toen we zelf klein en osn hart vol verwachting klopte!  

Wij hebben een aantal bijzondere cadeaus verzameld die ons doen denken aan het speelgoed van vroeger. Veel van dit speelgoed is opnieuw uitgegeven of wordt gewoon nog steeds gemaakt. En het blijft nog altijd leuk om te geven. Schattige retro poppenwagentjes, de magische speelboom of mooi houten speelgoed.  

Hieronder vind je een selectie van onze bijzondere sinterklaascadeau's. Neem snel een kijkje in de shop!

 


Weergave:


Bezig met laden...
0
Onbeperkt

Inschrijven nieuwsbrief

Ben je ook zo gek op nostalgie en jeugdsentiment en wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes van De Oude Speelkamer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Over De Oude Speelkamer

Bij De Oude Speelkamer vind je retro speelgoed en kinderkamer accessoires. De meest prachtige producten uit binnen- en buitenland. Allemaal voorzien van een tikkeltje nostalgie en jeugdsentiment. Een feest der herkenning! Super om hier een cadeautje uit de oude doos op de kop te tikken. Lees meer over De Oude Speelkamer achter de schermen op ons Blog DOS & US.
 

Contact

• stuur een e-mail
• bel +31 (0) 85 0516 828
• vul het contactformulier in

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel