Merken /

Welly

Welly: schaalmodellen van echte klassiekers
Welly maakt zeer gedetailleerde schaalmodellen van heel veel auto’s van over de hele wereld. De échte klassiekers zijn voor ons toch wel de Volkswagen bus, kever, en Volkswagen pick-up. Heb je er altijd van gedroomd? Dan is dit je kans om er in het echt één te krijgen!Weergave:


Bezig met laden...

Net echt!
​Deze metalen miniatuurauto’s zijn exact nagemaakt, de deurtjes kunnen veelal echt geopend worden en met de pull-back motor kun je de auto echt laten rijden. De schaalmodellen van Welly zijn favoriet bij zowel volwassenen als kinderen. Een mooie aanvulling op of begin van een verzameling. De kwaliteit is prima, dus ook volop er mee spelen is geen enkel probleem.

Inschrijven nieuwsbrief

Ben je ook zo gek op nostalgie en jeugdsentiment en wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes van De Oude Speelkamer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Over De Oude Speelkamer

Bij De Oude Speelkamer vind je retro speelgoed en kinderkamer accessoires. De meest prachtige producten uit binnen- en buitenland. Allemaal voorzien van een tikkeltje nostalgie en jeugdsentiment. Een feest der herkenning! Super om hier een cadeautje uit de oude doos op de kop te tikken. Lees meer over De Oude Speelkamer achter de schermen op ons Blog DOS & US.
 

Contact

• stuur een e-mail
• bel +31 (0) 85 0516 828
• vul het contactformulier in

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel