Speelgoed /

Baby & Peuter

Onze collectie baby- en peuterspeelgoed zorgt voor heerlijk veel jeugdsentiment! Speelde jij hier vroeger ook mee? De Oude Speelkamer verzamelt voor jou alle speelgoedklassiekers van vroeger voor kinderen van nu en uiteraard in de kwaliteit van nu.Weergave:


Bezig met laden...

Origineel babyspeelgoed
Vanaf 6 maanden gaat een baby zich interesseren voor speelgoed. En wat is er dan leuker dan spelen met hetzelfde speelgoed waar papa en mama ook nog mee gespeeld hebben? Maak jouw kleintje blij met dit originele speelgoed. Ons babyspeelgoed is ook erg leuk als kraamcadeau!

Leerzaam peuterspeelgoed
In leeftijd van 1 tot 3 jaar ontwikkelt je peuter zijn of haar fijnere motoriek. Een peuter heeft dan ook uitdagender speelgoed nodig dan een baby. De Oude Speelkamer heeft voor peuters het mooiste retro speelgoed. Educatief en uitdagend speelgoed dat de juiste vaardigheden ontwikkelt. Precies wat ze nodig hebben op deze jonge leeftijd.

Trekfiguren
Trekfiguren zijn een geweldig hulpmiddel kinderen te stimuleren te bewegen en te gaan lopen. Zie je het al voor je? Dat gezellige gehobbel achter je kind aan, door het hele huis? De eerste stapjes worden gezet en je peuter gaat langzaam lekker op stap. Met een trekfiguur aan zijn of haar zijde, kan je kindje er heerlijk op uit trekken. Hier vind je een ruime keuze in houten trekfiguren. Wat je ook kiest, je kindje zal er in ieder geval blij mee zijn en er eindeloos mee rondhobbelen.

Bromtollen
Jonge kinderen zijn gek op bromtollen. Het heeft iets magisch om te kijken naar de ronddraaiende figuren en het luisteren naar het vriendelijk gebrom van een bromtol. Daarnaast is het spelen met een bromtol ook nog eens goed voor de motoriek. De Oude Speelkamer heeft een ruime keuze nostalgische bromtollen, voor eindeloos speelplezier, zoals een kleine bromtol die je op een puntje laat balanceren of een grote bromtol die op een voet staat.

Kinderen vinden de bromtol vandaag de dag nog steeds leuk om mee te spelen. Het is goed voor de ontwikkeling van de motoriek en de hand-oog coördinatie. Je hebt ze in alle soorten en maten, waardoor er altijd wel een leuk exemplaar voor jouw kind bij zit. De bromtol doet denken aan een draaitol, maar staat echter op een stevige voet en is gemaakt van metaal of plastic. Bovenop zit een knop een paar keer hard op en neer gehaald moet worden, waardoor de tol steeds harder gaat draaien. Daarbij hoor je het karakteristieke zoemende, brommende geluid waaraan de bromtol zijn naam heeft te danken.

0
Onbeperkt

Inschrijven nieuwsbrief

Ben je ook zo gek op nostalgie en jeugdsentiment en wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes van De Oude Speelkamer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Over De Oude Speelkamer

Bij De Oude Speelkamer vind je retro speelgoed en kinderkamer accessoires. De meest prachtige producten uit binnen- en buitenland. Allemaal voorzien van een tikkeltje nostalgie en jeugdsentiment. Een feest der herkenning! Super om hier een cadeautje uit de oude doos op de kop te tikken. Lees meer over De Oude Speelkamer achter de schermen op ons Blog DOS & US.
 

Contact

• stuur een e-mail
• bel +31 (0) 85 0516 828
• vul het contactformulier in

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel