Merken /

Vulli

Vulli is de producent van wereldberoemde Sophie de Giraf en de Magische Speelboom van de familie Klorofil. Het bedrijf is opgericht in 1946 en is door de jaren heen bekend geworden als een specialist op het gebied van babyartikelen en speelgoed. Nog steeds maakt Vulli speelgoed klassiekers van vroeger.

De Magische Speelboom
In 1975 werd de allereerste Magische Speelboom geproduceerd. De productie van deze speelboom is altijd doorgegaan en De Magische Speelboom wordt nog steeds gemaakt met de originele mallen. Van deze bijzondere speelboom zijn op dit moment bijna 1 miljoen stuks verkocht! Deze boom roept een hoop herinneringen op bij vele ouders. Het leuke is dat kinderen van nu er nog steeds ontzettend veel plezier aan beleven. Het goede ontwerp heeft ervoor gezorgd dat de Magische Speelboom de tand des tijds goed heeft doorstaan.

 Weergave:


Bezig met laden...

Sophie de Giraf
Sophie de Giraf werd geboren op 25 mei 1961. Het speeltje was direct een groote succes. Vandaag de dag wordt Sophie nog altijd exact hetzelfde vervaardigd als toen.  De samenstelling op basis van rubber afkomstig van de heveaboom is 100% natuurlijk.

Inschrijven nieuwsbrief

Ben je ook zo gek op nostalgie en jeugdsentiment en wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes van De Oude Speelkamer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Over De Oude Speelkamer

Bij De Oude Speelkamer vind je retro speelgoed en kinderkamer accessoires. De meest prachtige producten uit binnen- en buitenland. Allemaal voorzien van een tikkeltje nostalgie en jeugdsentiment. Een feest der herkenning! Super om hier een cadeautje uit de oude doos op de kop te tikken. Lees meer over De Oude Speelkamer achter de schermen op ons Blog DOS & US.
 

Contact

• stuur een e-mail
• bel +31 (0) 85 0516 828
• vul het contactformulier in

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel