Menu

Behang

Origineel en kleurrijk kinderbehang met een retro tintje. Bij De Oude Speelkamer vind je een ruim assortiment behang voor de babykamer of kinderkamer, onder andere van de merken Lavmi, Bora, Studio Ditte en Majvillan.

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Retro kinderbehang

Grafische patronen en originele prints voor een eigentijdse babykamer, hippe kinderkamer of een vrolijke speelkamer. Met behang maak je in een handomdraai de mooiste creaties. Het is makkelijk aan te brengen op de wand en het geeft op eenvoudige wijze een creatieve en unieke uitstraling aan de kinderkamer.

Voor jongens en meisjes

In ons assortiment vind je kinderbehang met retro prints voor jongens en meisjes. Zo hebben we behang met voertuigen, auto's, vliegtuigen en bootjes. Maar ook behang dat een verhaal vertelt of je naar een andere plek toe brengt, zoals op de camping, in de jungle of naar het circus. En dat heerlijke retro appeltjes behang is ook zeer geschikt voor de rest van het huis.

Milieuvriendelijk behang

Het behang is een klasse A dubbellaags vliesbehang. Het is zeer kleurvast, milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar en afwasbaar. Het vertegenwoordigt de nieuwste generatie wandbekleding, is sterk en makkelijk om mee te werken. Breng lijm aan op de muur en plak de stroken tegen de muur. Een kind kan de was doen!

© 2017 Copyright - De Oude Speelkamer (onderdeel van Feelgood webstores) - Alle rechten voorbehouden. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze webshop zo goed mogelijk beleeft.