Menu

Majvillan

Toen we het prachtige behang van Majvillan​ ontdekten, wilden we het maar wat graag in de webshop aanbieden. En nu is het dan eindelijk zover: De volledige collectie kinderbehang is online bij ons verkrijgbaar.

Ons aanbod Majvillan behang:

Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren

Majvillan: sprookjesachtig kinderbehang

Het sprookjesachtige en kleurrijke behang van Majvillan is ontworpen door de Zweedse ontwerpster Charlotta Sandberg. Zo zijn er kastelen met draken, prachtige valleien met de mooiste bomen, bloemen en vogels, maar ook een circus met olifanten, leeuwen en beren. En dat allemaal in frisse, zachte kleuren die een baby- of kinderkamer tot leven brengen. Het is een lijmdruk op vliesbehang (non-woven materiaal). Dit is een klassieke druktechniek van lijmdruk waardoor het behang een speciale uitstraling krijgt. Het Majvillan behang wordt gemaakt van milieuvriendelijke materialen en is bedrukt met milieuvriendelijke inkt. Eenvoudig aan te brengen en makkelijk om mee te werken. Breng lijm aan op de muur en plak de stroken er tegenaan. Het resultaat zal oogverblindend zijn!

© 2017 Copyright - De Oude Speelkamer (onderdeel van Feelgood webstores) - Alle rechten voorbehouden. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze webshop zo goed mogelijk beleeft.