Merken /

Majvillan

Toen we het prachtige behang van Majvillan​ ontdekte, wilde we het maar wat graag in de webshop aanbieden. En nu is het dan eindelijk zover! De volledige collectie kinderbehang is online verkrijgbaar. Dit sprookjesachtige en kleurrijke behang is ontworpen door de Zweedse ontwerpster Charlotta Sandberg. Zo zijn er kastelen met draken, prachtige valleien met de mooiste bomen, bloemen en vogels, kleurrijke unicorns maar ook een circus met olifanten, leeuwen en beren. En dat allemaal in frisse, zachte kleuren die een baby- of kinderkamer tot leven brengen. Het is een lijmdruk op vliesbehang (non-woven materiaal). Dit is een klassieke druktechniek van lijmdruk waardoor het behang een speciale uitstraling krijgt. Het wordt gemaakt van milieuvriendelijke materialen en is bedrukt met milieuvriendelijke inkt. Eenvoudig aan te brengen en makkelijk om mee te werken. Breng lijm aan op de muur en plak de stroken er tegenaan. Het resultaat zal oogverblindend zijn!


Weergave:


Bezig met laden...
Inschrijven nieuwsbrief

Ben je ook zo gek op nostalgie en jeugdsentiment en wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes van De Oude Speelkamer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Over De Oude Speelkamer

Bij De Oude Speelkamer vind je retro speelgoed en kinderkamer accessoires. De meest prachtige producten uit binnen- en buitenland. Allemaal voorzien van een tikkeltje nostalgie en jeugdsentiment. Een feest der herkenning! Super om hier een cadeautje uit de oude doos op de kop te tikken. Lees meer over De Oude Speelkamer achter de schermen op ons Blog DOS & US.
 

Contact

• stuur een e-mail
• bel +31 (0) 85 0516 828
• vul het contactformulier in

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel