Menu

Kinderkamer

Slapen met een retro behangetje aan de muur, een vintage prent aan de wand of een nostalgische figuurlamp op het nachtkastje. Bij De Oude Speelkamer vind je de leukste accessoires voor een nostalgische baby- of kinderkamer. Helemaal hip en trendy, maar wel met de charme van vroeger.

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Retro kinderkamer

Het inrichten van de kinderkamer is leuk, maar soms ook lastig. Er is zoveel aanbod en er zijn ontzettend veel verschillende stijlen, dat het soms moeilijk is om te kiezen. Maar als je helemaal weg bent van vintage en retro, dan ben je bij De Oude Speelkamer aan het juiste adres. Je kunt hier de allerleukste kinderkamer accessoires vinden, die goed te combineren zijn met veel verschillende stijlen. En dat retro tegenwoordig helemaal hip is, maakt het nog makkelijker.

Naast het ruime aanbod in kinderkameraccessoires heeft De Oude Speelkamer ook een mooie collectie aan kinderbehang met speelse en vrolijke prints. Dat vormt de basis van het nieuwe kamertje. Maak het af met een kinderkamer lamp, dan zul je zien dat je een super originele kinderkamer hebt! Houd je liever van een lichte, witte kamer? Ga dan voor een echte blikvanger, zoals een schoolplaat in vintage stijl.

© 2017 Copyright - De Oude Speelkamer (onderdeel van Feelgood webstores) - Alle rechten voorbehouden. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze webshop zo goed mogelijk beleeft.