Sinterklaas /

Knutselen voor Sinterklaas

Op deze pagina verzamelen we komende tijd de leukste knutselactiviteiten rondom Sinterklaas voor je! 

Aftellen naar Sinterklaasavond!
Download hier een leuke aftelkalender voor Sinterklaas en maak zo deze toch wel spannende tijd voor je kindje visueel. Houd elke dag bij hoeveel nachtjes het nog slapen is tot de geplande activiteiten. Ook handig om met kleurtjes in de rondjes aan te geven wanneer je kindje de schoen mag zetten of bijvoorbeeld wanneer de sintviering op school is. Je kunt een paar dagen voor dat de Sint in Nederland komt al beginnen en hij loopt door tot 5 december!

Deze aftelkalender is gemaakt door Cindy (www.liefsvancindy.nl). Maak je eigen verlanglijstje

Wat heb je nodig?
- De zak van Sinterklaas (print hem hier)
- Speelgoedboeken en folders
- Schaar
- Lijm


Laat je kindje bladeren door speelgoedboeken en folders en laat hem/haar de zak vullen met de mooiste cadeaus voor Sinterklaas! Schrijf je naam op het kaartje, zodat de Sint zeker weet van wie het verlangslijstje is!Stoomboot

Wat heb je nodig?
- De stoomboot van Sinterklaas (print hem hier)
- 1 gekleurd vel papier
- Verf en kwasten
- Kleurpotloden en stiften
- Schaar
- Lijm
- Watten

Laat je kindje de stoomboot versieren met verf, kleurpotloden of stiften. Met stickers of stukjes papier kan het natuurlijk ook! Knip de boot uit en plak hem op een gekleurd vel papier. Plak wat watten boven de pijp om de stoomboot helemaal af te maken!


 


0
Onbeperkt

Inschrijven nieuwsbrief

Ben je ook zo gek op nostalgie en jeugdsentiment en wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes van De Oude Speelkamer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Over De Oude Speelkamer

Bij De Oude Speelkamer vind je retro speelgoed en kinderkamer accessoires. De meest prachtige producten uit binnen- en buitenland. Allemaal voorzien van een tikkeltje nostalgie en jeugdsentiment. Een feest der herkenning! Super om hier een cadeautje uit de oude doos op de kop te tikken. Lees meer over De Oude Speelkamer achter de schermen op ons Blog DOS & US.
 

Contact

• stuur een e-mail
• bel +31 (0) 85 0516 828
• vul het contactformulier in

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel