Cadeaus nodig voor een personeels- of kerstfeest op kantoor? Keuzestress? Wij helpen graag met kiezen, kopen en inpakken! 

Ben je op zoek naar een leuk kraamcadeautje voor een klant of relatie? Wil je een mooi ingepakt kraamcadeautje versturen met een persoonlijk en handgeschreven kaartje erbij?

De Oude Speelkamer verzorgt de verpakking en verzending van je cadeau! Kies een product uit in de shop en geef aan dat het ingepakt moet worden met een kaartje erbij. In het bestelproces kun je de gewenste tekst invullen. Geen inspiratie? Geeft niet, geef aan dat het een kraamcadeau is, vertel ons hoe de nieuwe wereldburger heet en wij maken er wat leuks van!  

Neem een kijkje bij ons Baby- en peuterspeelgoed. Onderaan de pagina hebben wij alvast een paar suggesties geplaatst.

Geen tijd om een cadeau uit te zoeken? Wij doen graag een voorstel!

Zoek je een speciaal cadeau, in een bepaald thema of passend bij je bedrijfsnaam, logo of sector? Neem contact met ons op en we gaan voor je op zoek!

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Roosmarijn & Myrna

• stuur een e-mail
• bel +31 (0) 85 0516 828
• of vul het contactformulier in.


Weergave:


Bezig met laden...
Inschrijven nieuwsbrief

Ben je ook zo gek op nostalgie en jeugdsentiment en wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes van De Oude Speelkamer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Over De Oude Speelkamer

Bij De Oude Speelkamer vind je retro speelgoed en kinderkamer accessoires. De meest prachtige producten uit binnen- en buitenland. Allemaal voorzien van een tikkeltje nostalgie en jeugdsentiment. Een feest der herkenning! Super om hier een cadeautje uit de oude doos op de kop te tikken. Lees meer over De Oude Speelkamer achter de schermen op ons Blog DOS & US.
 

Contact

• stuur een e-mail
• bel +31 (0) 85 0516 828
• vul het contactformulier in

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel