Menu

Retro speelgoed

Bij De Oude Speelkamer zijn we gek op retro speelgoed. Hier vind je het grootste assortiment retro speelgoed, maar dan in een nieuw jasje. Vaak zelfs heuse collector's items. Geef je kinderen of kleinkinderen iets mee uit jouw eigen jeugd en geef ze het retro speelgoed, waar je zelf ook zo dol op was. Het zijn niet voor niets de echte speelgoedklassiekers!

Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren

Retro speelgoed met een hoop jeugdsentiment

Je komt het niet vaak meer tegen, maar bij De Oude Speelkamer kunnen we er geen genoeg van krijgen. Herken je het retro speelgoed uit jouw eigen jeugd? Heb jij zelf ook nog met de Magische Speelboom gespeeld? Of doktertje en zustertje gespeeld met de retro dokterstas? Ook de kralenplank en caleidoscoop zijn hele mooie speelgoed klassiekers. Ze mogen eigenlijk niet ontbreken in de speelgoedkist van nu. Gewoon omdat het ijzersterke ontwerpen zijn, die kinderen uitdagen om hun fantasie te gebruiken.

Speelgoedauto's

De speelgoedauto's zijn al jaren favoriet bij De Oude Speelkamer. Niet zo gek ook, want wie is er niet gek op? De stoere oldtimers in miniatuuruitvoering zijn geliefd bij jong en oud. Deze miniatuurauto's van metaal zijn precies zo nagemaakt, dat je er zo in weg zou kunnen rijden. De deurtjes kunnen open en door de pull-back motor kunnen de speelgoedautootjes echt rijden. De schaalmodellen van Welly zijn geliefd bij zowel volwassenen als kinderen. Dus je hoeft je helemaal niet te schamen als je er één voor jezelf wilt aanschaffen.

© 2017 Copyright - De Oude Speelkamer (onderdeel van Feelgood webstores) - Alle rechten voorbehouden. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze webshop zo goed mogelijk beleeft.