Menu

Bromtollen

Jonge kinderen zijn gek op bromtollen. Het heeft iets magisch om te kijken naar de ronddraaiende figuren en het luisteren naar het vriendelijk gebrom van een bromtol. Daarnaast is het spelen met een bromtol ook nog eens goed voor de motoriek. De Oude Speelkamer heeft een ruime keuze nostalgische bromtollen, voor eindeloos speelplezier!

Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren

De bromtol blijft leuk om mee te spelen

Bij De Oude Speelkamer hebben we voor ieder wat wils, zoals een kleine bromtol die je op een puntje laat balanceren of een grote bromtol die op een voet staat. Kinderen vinden de bromtol vandaag de dag nog steeds leuk om mee te spelen. Het is goed voor de ontwikkeling van de motoriek en de hand-oog coördinatie. Je hebt ze in alle soorten en maten, waardoor er altijd wel een leuk exemplaar voor jouw kind bij zit. De bromtol doet denken aan een draaitol, maar staat echter op een stevige voet en is gemaakt van metaal of plastic. Bovenop zit een knop een paar keer hard op en neer gehaald moet worden, waardoor de tol steeds harder gaat draaien. Daarbij hoor je het karakteristieke zoemende, brommende geluid waaraan de bromtol zijn naam heeft te danken.

Jouw nieuwe bromtol supersnel in huis

Alle bromtollen in onze webshop zijn direct uit voorraad leverbaar. Bestel je op werkdagen voor 21.00 uur, dan heb je het zelfs de volgende dag al in huis!

© 2017 Copyright - De Oude Speelkamer (onderdeel van Feelgood webstores) - Alle rechten voorbehouden. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze webshop zo goed mogelijk beleeft.