Menu

Baby- en peuterspeelgoed

Onze collectie baby- en peuterspeelgoed zorgt voor heerlijk veel jeugdsentiment! Speelde jij hier vroeger ook mee? De Oude Speelkamer verzamelt voor jou alle speelgoedklassiekers van vroeger voor kinderen van nu en uiteraard in de kwaliteit van nu.

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Origineel babyspeelgoed

Vanaf 6 maanden gaat een baby zich interesseren voor speelgoed. En wat is er dan leuker dan spelen met hetzelfde speelgoed waar papa en mama ook nog mee gespeeld hebben? Maak jouw kleintje blij met dit originele speelgoed. Ons babyspeelgoed is ook erg leuk als kraamcadeau!

Leerzaam peuterspeelgoed

In leeftijd van 1 tot 3 jaar ontwikkelt je peuter zijn of haar fijnere motoriek. Een peuter heeft dan ook uitdagender speelgoed nodig dan een baby. De Oude Speelkamer heeft voor peuters het mooiste retro speelgoed. Educatief en uitdagend speelgoed dat de juiste vaardigheden ontwikkelt. Precies wat ze nodig hebben op deze jonge leeftijd.

Jouw cadeautjes supersnel in huis

Al het baby- en peuterspeelgoed in onze webshop is direct uit voorraad leverbaar. Bestel je op werkdagen voor 21.00 uur, dan heb je het zelfs de volgende dag al in huis!

© 2017 Copyright - De Oude Speelkamer (onderdeel van Feelgood webstores) - Alle rechten voorbehouden. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze webshop zo goed mogelijk beleeft.