Menu

Speelgoed

Kijk toch eens wat een jeugdsentiment! Speelde jij hier vroeger ook mee? De Oude Speelkamer verzamelt voor jou alle speelgoedklassiekers van vroeger voor kinderen van nu en uiteraard in de kwaliteit van nu.

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Retro speelgoed

Speelgoed van vroeger is niet alleen leuk, maar ook nog eens erg leerzaam. Het stimuleert de fantasie en creativiteit en laat ruimte over voor de verbeelding. Spelen zoals spelen bedoeld is. Veel van het speelgoed waar vroeger mee gespeeld werd, wordt nog steeds gemaakt. Bij De Oude Speelkamer zetten we al dat leuke speelgoed weer bij elkaar in onze nostalgische webshop.

Dat oude Ambi Toys speelgoed of de speelboom van vroeger. Waar is dat allemaal toch gebleven? Dat vragen veel mensen zich af. Vaak is het al lang weer weggedaan of doorgegeven aan iemand anders. Zo jammer! Maar gelukkig is daar De Oude Speelkamer, waar je alle jeugdherinneringen weer terug vindt. Van bromtollen tot blokken en trekfiguren. Zo kun je deze generatie kinderen laten spelen met speelgoed van vroeger. De vaak eenvoudige vormen en het simpele kleurgebruik zorgen ervoor dat het speelgoed nog steeds in de smaak valt.

Jouw cadeautjes supersnel in huis

Al het retro speelgoed in onze webshop is direct uit voorraad leverbaar. Bestel je op werkdagen voor 21.00 uur, dan heb je het zelfs de volgende dag al in huis!

© 2017 Copyright - De Oude Speelkamer (onderdeel van Feelgood webstores) - Alle rechten voorbehouden. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze webshop zo goed mogelijk beleeft.