Menu

Over ons

Hoi! Wat leuk dat je De Oude Speelkamer gevonden hebt. Als je op deze pagina terecht bent gekomen, dan ben je vast nieuwsgierig naar het ontstaan van deze nostalgische webshop. Dat zullen we je hier vertellen!

Vintage en retro speelgoed

Onze passie voor retro speelgoed en kinderkamer accessoires is ontstaan toen we zelf kinderen kregen. Het speelgoed uit de reguliere speelgoedwinkels trok ons helemaal niet aan. Te schreeuwerig en weinig fantasievol, het is al zo voorgekauwd. Dat was vroeger toch anders? In de zoektocht naar leuk speelgoed kwamen we uit bij onze ouders op de zolder. Ons eigen oude speelgoed werd aan de kinderen gegeven en wat bleek? Ze vonden het geweldig! Wat jammer dat er geen winkel is waar je al die oude spulletjes kunt kopen, dachten we. Daar is het idee voor deoudespeelkamer.nl geboren en in 2010 is de winkel van start gegaan.

Jeugdsentiment

De charme van het speelgoed van vroeger is dat het vaak simpel en onverwoestbaar is. Bovendien vinden ouders het leuk om hun kinderen te zien spelen met het speelgoed waar ze zelf nog mee hebben gespeeld. Je koopt dus niet alleen mooie kinderspullen, maar ook een stukje jeugdsentiment. Veel van ons eigen jeugdsentiment zit ook in de webwinkel en dat maakt het voor ons zo leuk. Zo kunnen we een beetje van onze eigen jeugd delen met jullie allemaal. En daar worden we erg vrolijk van!

Veel plezier met het ophalen van herinneringen en als we je kunnen helpen zoeken naar het speelgoed uit jouw jeugd, laat het ons dan vooral weten!

Heel veel liefs,

Ester & Ellen

© 2017 Copyright - De Oude Speelkamer (onderdeel van Feelgood webstores) - Alle rechten voorbehouden. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze webshop zo goed mogelijk beleeft.