Merken /

Offbits

Het idee voor Offbits is ontstaan in 1983. De toen 5-jarige Roy, later de oprichter van The Offbits, gooide zijn favoriete speelgoed kapot en zette het weer in elkaar. Destijds nog veel te jong om een bedrijf op te richten, maar de basis was gelegd! Na zijn opleiding heeft hij een aantal ontwerpers om zich heen verzameld en zijn visie over hergebruik van afgedankte onderdelen in een bedrijf omgezet: The Offbits.


Weergave:


Bezig met laden...


Offbits blaast nieuw leven in oude, afgedankte onderdelen die vaak onderin de gereedschapskist of schroevenbakje verdwijnen. Wij verkopen een aantal leuke starterkits van Offbits. Met elke kit kun je een aantal guitige robots maken of als basis gebruiken om met spullen uit je eigen huis of hobbyschuur iets groters te creeëren. De starterkits zijn uitermate geschikt voor creatieve kinderen (en volwassenen) die het leuk vinden om dingen in elkaar te zetten, weer uit elkaar te halen en weer iets nieuws verzinnen om ervan te maken! Ze stimuleren creativiteit en inspireren je om je eigen vergeten oude onderdelen te transformeren in leuke gadgets. Bouw, ontdek en deel, keer op keer weer!

Alle kits en onderdelen kunnen ook eindeloos met elkaar gecombineerd worden!
 
Elke doos bevat een unieke registratiecode waarmee je kunt inloggen op een online ‘Offbits-gemeenschap’ waar foto's, uitdagingen en ideeën met elkaar gedeeld worden.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Ben je ook zo gek op nostalgie en jeugdsentiment en wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes van De Oude Speelkamer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Over De Oude Speelkamer

Bij De Oude Speelkamer vind je retro speelgoed en kinderkamer accessoires. De meest prachtige producten uit binnen- en buitenland. Allemaal voorzien van een tikkeltje nostalgie en jeugdsentiment. Een feest der herkenning! Super om hier een cadeautje uit de oude doos op de kop te tikken. Lees meer over De Oude Speelkamer achter de schermen op ons Blog DOS & US.
 

Contact

• stuur een e-mail
• bel +31 (0) 85 0516 828
• vul het contactformulier in

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel