Merken /

Holztiger

Wij zijn heel blij met de prachtige houten dieren van het Duitse merk Holztiger in ons assortiment. Alle dieren worden stuk voor stuk met de hand gemaakt van esdoorn- en beukenhout en de kleuren worden vervolgens aangebracht met verf op waterbasis. De dieren zijn zeer netjes afgewerkt: ze zijn glad, mooi afgerond en noestvrij en dus veilig om mee te spelen.

De eenvoudige, maar mooie houten dieren prikkelen de fantasie en de creativiteit van kinderen. Ze lijken zo uit het bos, de savanne of de jungle te zijn weg gelopen, klaar om nieuwe avonturen te beleven! De dieren hebben een vrij grote maatvoering, en zijn daarom ook zeer geschikt voor jonge kindjes. 


De diertjes zijn niet alleen leuk om mee te spelen, maar ze komen ook heel goed tot hun recht op de plank of op de kast op de baby- of kinderkamer! 


Weergave:


Bezig met laden...
€ 9,95
In het winkelmandje
Inschrijven nieuwsbrief

Ben je ook zo gek op nostalgie en jeugdsentiment en wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes van De Oude Speelkamer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Over De Oude Speelkamer

Bij De Oude Speelkamer vind je retro speelgoed en kinderkamer accessoires. De meest prachtige producten uit binnen- en buitenland. Allemaal voorzien van een tikkeltje nostalgie en jeugdsentiment. Een feest der herkenning! Super om hier een cadeautje uit de oude doos op de kop te tikken. Lees meer over De Oude Speelkamer achter de schermen op ons Blog DOS & US.
 

Contact

• stuur een e-mail
• bel +31 (0) 85 0516 828
• vul het contactformulier in

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel