Merken /

Heico

De figuurlampen van Heico zijn een musthave voor elke kinderkamer. De lampen van Heico  doen het geweldig ter decoratie. Ze zijn te gebruiken als zacht nachtlampje om lekker bij in slaap te vallen of als sfeerlampje waar je prima een boekje bij voor kunt lezen en fijn tot rust kunt komen. De kinderlampen zijn verkrijgbaar in vele verschillende figuren, gebaseerd op speelgoed van vroeger, dus er is voor elke kinderkamer wel een geschikte variant te vinden. Er is toch niets leuker dan een zacht lichtgevend konijn, hertje, kabouter of matroos op je nachtkastje? 

Hoge kwaliteit figuurlampen
Heico lampen worden geproduceerd in Duitsland. De figuurlampen staan bekend om hun hoge kwaliteit en worden met de hand beschilderd. Ze zijn gemaakt van stevig kunststof (dat niet heet wordt) en kunnen dus wel tegen een stootje.

 


Weergave:


Bezig met laden...

 

Inschrijven nieuwsbrief

Ben je ook zo gek op nostalgie en jeugdsentiment en wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes van De Oude Speelkamer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Over De Oude Speelkamer

Bij De Oude Speelkamer vind je retro speelgoed en kinderkamer accessoires. De meest prachtige producten uit binnen- en buitenland. Allemaal voorzien van een tikkeltje nostalgie en jeugdsentiment. Een feest der herkenning! Super om hier een cadeautje uit de oude doos op de kop te tikken. Lees meer over De Oude Speelkamer achter de schermen op ons Blog DOS & US.
 

Contact

• stuur een e-mail
• bel +31 (0) 85 0516 828
• vul het contactformulier in

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel