Merken /

Ambi Toys

Ambi Toys maakt leuk en leerzaam babyspeelgoed. Baby's en peuters zijn niet geïnteresseerd in trends, hippe kleuren of nieuwe gadgets. Ze hebben speelgoed nodig dat een goed ontwerp heeft en betrouwbaar is. Het moet ze uitdagen om hun eigen capaciteiten te ontdekken, alsmede van hun omgeving. Ambi Toys speelgoed voldoet aan die behoefte en is een bron van leren en speelplezier. Zo hoort speelgoed te zijn!

Ambi Toys: speelgoedklassiekers uit het verleden
Ambi Toys staat voor speelgoed klassiekers uit het verleden. Velen van ons zijn opgegroeid met dit iconische speelgoed. De herkenbare, eenvoudige vormen stimuleren interactief en creatief spel bij baby's en peuters. Het speelgoed groeit met kinderen mee in alle stadia van hun ontwikkeling, steeds met de nadruk op leren en plezier, maar ook op kwaliteit en veiligheid. Ambi Toys begon eind jaren '60 met de productie van babyspeelgoed in Nederland. In de jaren '70 en '80 werden ontwerpen gemaakt en op grote schaal geproduceerd. Vandaag de dag is het speelgoed nog steeds zeer populair. De klassieke ontwerpen met simpele lijnen, fantasierijke figuren en eenvoudige kleuren hebben bewezen dat ze geschikt zijn voor kinderen van alle generaties.


 

Inschrijven nieuwsbrief

Ben je ook zo gek op nostalgie en jeugdsentiment en wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes van De Oude Speelkamer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Over De Oude Speelkamer

Bij De Oude Speelkamer vind je retro speelgoed en kinderkamer accessoires. De meest prachtige producten uit binnen- en buitenland. Allemaal voorzien van een tikkeltje nostalgie en jeugdsentiment. Een feest der herkenning! Super om hier een cadeautje uit de oude doos op de kop te tikken. Lees meer over De Oude Speelkamer achter de schermen op ons Blog DOS & US.
 

Contact

• stuur een e-mail
• bel +31 (0) 85 0516 828
• vul het contactformulier in

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel