Menu

Ambi Toys

Ambi Toys maakt leuk en leerzaam babyspeelgoed. Baby's en peuters zijn niet geïnteresseerd in trends, hippe kleuren of nieuwe gadgets. Ze hebben speelgoed nodig dat een goed ontwerp heeft en betrouwbaar is. Het moet ze uitdagen om hun eigen capaciteiten te ontdekken, alsmede van hun omgeving. Ambi Toys speelgoed voldoet aan die behoefte en is een bron van leren en speelplezier. Zo hoort speelgoed te zijn!

Ons aanbod Ambi Toys speelgoed:

Op dit moment zijn er geen artikelen om te tonen.

Ambi Toys: speelgoedklassiekers uit het verleden

Ambi Toys staat voor speelgoed klassiekers uit het verleden. Velen van ons zijn opgegroeid met dit iconische speelgoed. De herkenbare, eenvoudige vormen stimuleren interactief en creatief spel bij baby's en peuters. Het speelgoed groeit met kinderen mee in alle stadia van hun ontwikkeling, steeds met de nadruk op leren en plezier, maar ook op kwaliteit en veiligheid. Ambi Toys begon eind jaren '60 met de productie van babyspeelgoed in Nederland. In de jaren '70 en '80 werden ontwerpen gemaakt en op grote schaal geproduceerd. Vandaag de dag is het speelgoed nog steeds zeer populair. De klassieke ontwerpen met simpele lijnen, fantasierijke figuren en eenvoudige kleuren hebben bewezen dat ze geschikt zijn voor kinderen van alle generaties.

© 2017 Copyright - De Oude Speelkamer (onderdeel van Feelgood webstores) - Alle rechten voorbehouden. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze webshop zo goed mogelijk beleeft.