Speelgoed van vroeger

Speelgoed van vroeger

Speelgoed van vroeger is weer helemaal hip en trendy. Bij de Oude Speelkamer vind je verschillende soorten speelgoed van vroeger. Heel veel jeugdsentiment en vervlogen herinneringen! Voor kinderen blijft het leuk om met nostalgisch speelgoed te spelen, omdat het simpel en eenvoudig is. Het zorgt voor een creatieve spelontwikkeling en stimuleert de motoriek.

Deze vintage en retro webshop staat vol met nostalgische kinderspullen. De unieke mix van de oude en nieuwe producten zijn een feest van herkenning. Het is een plek waar je uniek speelgoed en originele kinderspullen kunt vinden, zoals een houten step, metalen bolderkar, de Magische Speelboom, trekfiguren, retro uitdeelcadeaus, Gouden Boekjes, poezieplaatjes en nog veel meer moois!
 

Onze service

Voor 20.00 uur besteld is morgen in huis. Met 14 dagen bedenktijd. Niet goed? Geld terug!

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Aangesloten bij

Webshop Keurmerk


Flavourites

Kinderkamerstylist

Over ons

Bij De Oude Speelkamer vind je retro speelgoed en kinderkamer accessoires. De meest prachtige producten uit binnen- en buitenland. Allemaal voorzien van een tikkeltje nostalgie en jeugdsentiment. Een feest der herkenning! Super om hier een cadeautje uit de oude doos op de kop te tikken. Lees meer...

Contact

• stuur een e-mail
• bel +31 (0)6 - 26 75 87 57
• vul het contactformulier in

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel